Ruiterkampen

Ruiterkampen Previous item Stal huren Next item Kinderfeestjes

Beleef een week vol plezier met ons en onze pony’s en paarden. Je gaat 2 keer per dag rijden in groepen die zijn opgedeeld op basis van je rijniveau. Deze week leer je heel wat bij over hoe je het beste je pony kunt verzorgen op een leuke manier. Spelletjes op en naast de pony kunnen natuurlijk niet ontbreken.

Deze week staat er ook een springles, een dressuurproef, een buitenrit en ponygames op de planning samen met heel veel leuke andere activiteiten.

Bianca voorziet ons elke dag van een lekkere verse warme maaltijd in de avond. In de ochtend en middag eten we boterhammen met beleg. In de avond maken we graag even tijd om een frisdrankje of snoepje te eten. (hiervoor moet je wel zakgeld meenemen).

Dit alles kost 270€ (exclusief het extra snoepje en frisdrankje)

Als je wilt en kan mag je altijd je eigen pony/paard meenemen. Dit moet je altijd goed op voorhand met Tonne bespreken i.v.m. de lessen, stalling, etc…

Voor meer info kan je ons contacteren op het nummer: +32 498 08 14 26 (Tonne) of +32 478 59 94 40 (Bianca). Voor meer foto’s kun je altijd naar de evenementen kijken op onze facebook. Wij organiseren deze ruiterkampen zelf, maar we werken ook samen met www.activak.be

Voor de activak kampen kun je je inschrijven op de website www.activak.be.